Nya äventyr

Alla inlägg den 14 september 2009

Av Linda Nordstrand - 14 september 2009 21:48


Vilken jätte skön ledig helg jag har haft! Skrattande


I fredagskväll efter jag hade slutat jobba, åkte vi och handlade på Ica Nacksta. När vi kom hem lagade vi Margits fläskfilé. Det var jätte gott som vanligt. Resten av kvällen myste vi soffan, det var så härligt!


På lördag slappade vi i soffan hela dagen. Skönt att bara ligga och mysa i soffan med sin älskling. Vid 4 tiden åkte jag ut till Nolby för att titta till Thård eftersom mamma och pappa var borta i helgen. Andreas stannade hemma och städade undan lite i lägenheten. Thård vart jätte glad när jag kom. Jag gosade med honom en stund innan jag åkte tillbaka in till stan.

På kvällen hade vi bokat in middag och bio på stan. Eftersom det regnade när vi kom in till stan tänkte vi att vi väljer en restaurang som inte ligger så långt bort från bion. Valet blev Bite Line. På Bite Line ska man inte gå om man inte tänker äta tacobuffé. Tyvärr är inte servicen den bästa där...det fick vi erfara den här gången också. Vi satt och väntade jätte länge på att få in drickan. Sen dröjde det en bra stund efter det innan vi fick in maten. När vi väl får in maten, så är Andreas mat kall. Han hade beställlt en köttbit med potatisgratäng till. Jag hade beställt kött med sallad till...jag hade också beställt 2 sideorders; coleslaw och bea. Jag fick aldrig mina sideorders. Eftersom det var en barbaquesås till köttet, så kände jag att jag orkar inte säga till om mina sideorders. Dom fick dra av det på notan sen istället.

Det är nog 3.e eller 4.e gången som man har gått därifrån och kännt sig besviken Rynkar på näsan Det funkar ju att äta tacobuffé där för då sköter man ju sig själv. Men ska man äta något annat från menyn...så är det nog bättre att välja en annan restaurang. Jag tycker inte om att klaga, men det är tråkigt att bli besviken när man har planerat in en mysig middag. Jag jobbar själv på en avdelning där folk får sitta och vänta i timmar ibland...dom blir sura och besvikna. Vi gör vårt bästa och jobbar så snabbt vi kan...vi sitter inte och "lallar". Jag tror att personalen på Bite Line också gör sitt bästa...men tyvärr funkar det inte iallafall. Dom kanske behöver ta in fler personal eller kolla över sitt arbetssätt eller nått....ja inte vet jag.


Bion var jätte bra iallafall. Vi såg The ugly truth, med Katherine Heigl och Gerard Butler. Den var riktigt rolig. Jag gillar båda skådespelarna jätte mycket...det var ett bra par att spela mot varann verkligen. Jag ger den 8/10 poäng. Efter filmen åkte vi hem och myste upp oss i soffan igen....skönt! Glad


På söndag tog jag en prommis i solen medans jag väntade på att Andreas skulle vakna. Det var jätte varmt i solen...guud så skönt. Jag gick vändan bort till Bergsåker och tillbaka igen, det tog ca 50 minuter tror jag. Jag brukar gå i hög takt, och det gjorde jag den här gången också. Den här gången tänkte jag på min hållning också dock. Jag tänkte på att svänga med armarna, så att överkroppen fick jobba. Jag drog tillbaka axlarna och spände magen, så jag inte skulle gå som en pösmunk. Det kändes faktiskt annorlunda. Det kändes jätte skönt efteråt. Jag vart riktigt svettig Skrattande

När Andreas vaknade slappade vi i soffan några timmar, sen drog vi ut till Birsta en sväng. Jag behövde köpa lite grejer. Vi gick en sväng inne i Birsta city och på IKEA. Jag blev en smula trackad av mina kollegor att jag var på IKEA på min första lediga helg på 5 veckor Tungan ute Grejen är att när man jobbar, så orkar man inte stanna kvar och köpa något efteråt, man vill bara åka hem så fort som möjligt. Det blir att man hellre handlar när man är ledig. Det är ju helt annorlunda att få gå där som kund.

Vi åkte upp en sväng på Bauhaus också....Andreas skulle kolla på lite saker han behöver för att göra klart renoveringen i sin lägenhet. Han vill göra klart det nu eftersom hans bror har ju flyttat in hans lägenhet.

Efter svängen till Birsta åkte vi upp till Andreas lägenhet och hämtade posten, sen åkte vi hem och käkade resterna av Margits....lika smaskigt den gången också.

Kvällen tillbringade vi i soffan igen. Det har varit mycket mys i soffan i helgen....det har varit jätte skönt! Få mysa, och vila upp mig med min älskling har varit guld värt. <3


Det har varit driftstörningar i mitt område sen i lördags...så vi har inte haft något internet, hemtelefon eller tv sen dess...eftersom jag har ju allt igenom bredbandsbolaget. Som tur är har jag ju Comhems bas-utbud inräknat i hyran, så vi drog en kabel till tvn, så vi kunde se på några kanaler iallafall.


Jag har Gi-at i en vecka nu...och det syns på vågen...några kilon är redan borta. Det känns jätte kul. Gi-diet passar mig otroligt bra...jag går aldrig omkring och är jätte hungrig och tänker på mat hela tiden(som man annars gör när man bantar)...jag får äta god mat...och det syns direkt på vågen Skrattande 

Det är skönt att se resultat snabbt...då blir man peppad att kämpa vidare Glad


Nu ska jag slappa i soffan och surfa runt på nätet....uppdatera mig...se vad mina vänner har haft för sig sen jag hade internet sist Tungan ute



Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards