Nya äventyr

Alla inlägg den 3 september 2009

Av Linda Nordstrand - 3 september 2009 22:43


I igår var jag och tog min första Twinrix spruta...det vart 515:- för ett stick i armen. Roligare saker kan man ju lägga pengarna på, men det är ju viktig så det måste göras. Nästa spruta ska tas om en månad igen. Förberedelserna för resan är på gång alltså =)


Idag har jag varit ledig, och det har varit jätte skönt! Jag började dagen med att möta upp Malin på Friskis för att ta mitt första spinningpass någonsin. Jag var en smula nervös innan, var orolig att jag inte skulle orka med passet alls, men jag överlevde =)
Det var skönt att jag hade med mig Malin som har varit på spinning innan, så hon kunde hjälpa mig att ställa in cykeln och ge mig små tips och råd under passet =) Jag var väldigt tacksam för dom 3 tipsen hon hade gett mig inför passet...dom var; sätt upp håret, ta med en vatten flaska, och ta med en liten handduk. Helvete vad svetten rann under passet! Vattenflaskan och handduken användes otroligt flitigt kan jag lugnt säga! Jag fick ont i knäna när man skulle stå upp och cykla...så jag satt ner större delen av passet. Jag trampade på i dom hela 45 minuterna dock, och bara den bedriften var jag nöjd med! =)
Jag tänker absolut prova spinning fler gånger, och troligtvis kommer jag orka stå upp i längre tid, och inte få så ont i knäna, när jag har blivit starkare i benen. Han som ledde passet sa att man ska ge det 5-6 gånger innan man kommer in i det ordentligt, och det stämmer nog tror jag. Jag var på ett medelpass idag, men jag tänkte att jag ska prova att gå på något baspass också. Det kan kanske vara bra att börja på lagom nivå, och sen avancera =)
Det var jätte skönt efteråt, jag kände verkligen att jag hade gjort nått bra. Det är faktiskt skönt på något vis när svetten bara rinner om en så där...det blir som ett kvitto på att träningen funkar =) Ett annat kvitto på att jag har varit på spinning idag är ju min onda rumpa! Hua...va hård sadeln var...AJ! =P


På e.m åkte jag och Andreas ut till Nolby och käkade middag med mamma. Mamma och pappa behövde hjälp med att installera deras nya bärbara dator och trådlösa internet. Pappa som hade varit nere i Sthlm och tittat på ett jobb, kom hem när allt var klart. Vi la in Spotify och visade hur dom skulle göra för att leta upp låtar. Den första låten pappa ville höra var One med U2 och Mary J Blige...han tycker det är en fantastisk låt =) Jag hoppas att föräldrarna kommer få mycket nöje med sin nya dator =)


Nu ska jag hoppa ner i sängen...ska kliva upp tidigt imorgon.


Sov gott mina vänner =)

Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards