Nya äventyr

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Linda Nordstrand - 6 september 2009 21:14


Andreas var på grabbkväll i fredags, det var igentligen tänkt att jag skulle åka och hämta honom, men han klev innanför dörren redan vid kl.23.45...han hade fåttskjuts hem av Micke. Jag hade redan gått och lagt mig då, eftersom jag skulle upp och jobba dan efter. Så det var ju toppen att han fick åka med Micke hem.

Igår var det grymt stressigt på jobbet...varenda människa skulle köpa kök tror jag! Det lugnade ner sig på slutet av dagen dock. Det lär väl ta ett tag innan folk lär sig att vi har öppet till kl.19 nu för tiden på helgen. Det vart ju grymt dött sista timmen.

Igårkväll hade jag och Andreas bestämt "dejt". Jag kände att på sista tiden har vi båda lyckats fastnat i varsitt rum framför våra datorer. Det är lätt hänt att vardagen smyger sig på utan man tänker på det. "Vardagen" är rätt tråkig dock.

När jag kom hem från jobbet vid 19.30, så åkte vi och handlade mat, som vi sen svängde ihop lite snabbt. Precis i det skedet kom Andreas på att det var fotboll på tv, så första delen av dejten så kollade Andreas på fotboll och jag satt bredvid och surfade på datorn. Jag tycker ju att det är så grymt tråkigt med fotboll. Det var tydligen en viktig match, så jag hade förståelse för att Andreas ville kolla på den dock.
När fotbollen var klar, så slog vi på en film och myste upp oss i soffan. Det var jätte mysigt...det måste bli fler sånna kvällar hädanefter tycker jag! =) Vardagsmys är ju jätte viktigt =)

Idag har varit rätt händelselös. Jag har jobbat...det var mycket lugnare idag...så det var skönt. Efter jobbet hämtade jag upp Andreas så åkte vi och handlade på Ica Nacksta....tanken var att vi skulle storhandla...men det var rätt tomt på hyllorna så det vart inte lika mycket handlat som vi hade tänkt. Vi lagade middag och käkade när vi kom hem.

Soffan är vad som gäller resten av kvällen för mig. Ska jobba ju imorgon igen.


I skrivandes stund så sitter jag framför min dator i vardagsrummet, och Andreas sitter vid sin dator i köket....ja...vad säger man....


Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards