Nya äventyr

Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Linda Nordstrand - 6 januari 2010 21:06


Vilken j*la kyla det är nu....man går omkring och fryser mest hela tiden! Jag som är så frusen ändå...tycker inte att det ens är smula toppen med denna kalla vinter! Man längtar helt klart till varmare breddgrader. Jag är grymt avis på Sara som snart får åka till Thailand och svettas lite   Christian, en kollega på min avdelning (ikea kök) har åkt 4 veckor till Costa Rica också....är grymt avis på honom också! Jag hoppas att jag inte bli grön av allt detta avund   


Igårkväll var jag på Njurunda Revyn. Mamma och pappa hade en biljett över, så jag hängde med. Tänkte det kunde vara kul att kolla in "sin" gamla revy. Det är 10 år sen vi var med sist. Härrejisses, va tiden går. Vi var ju med och dansade i 3 år/uppsättningar -93, -98, -99. Första året var vi 5 st som dansade; Jenny, Pernilla, Ulli, Eklöf och jag. Andra året var vi 3 st; Jenny, Eklöf och jag, och sista året var det bara jag och Jenny som var med.   

Jag gjorde koreografin alla 3 åren (fick mycket bra recensioner i tidningen måste jag ju självklart med stolthet klämma in här också   )...guud va jag kan längta tillbaka till dansen ibland. Nu har jag kommit av mig totalt dock...har blivit äldre, tjockare och stelare med åren   Skulle vara jätte roligt att komma igång med någon slags av dans igen...men vet inte vad det skulle vara. Det var ju min stora passion i livet fram tills några år sen. Jag samlade ju mina kompisar, och tvingade dom att vara med och uppträda på typ varenda avslutning eller dyligt när vi gick i skolan. Sen blev det Njurunda Revyn några år, och även koreografi till 3 uppsättningar av Kvartersteaterns musikaler på Norra berget.

Ja...det var tider det!!   


Idag har jag jobbat...var jätte trött imorse när jag skulle kliva upp. Jag har blivit så himla morgontrött på sista tiden....kanske har med mörkret och kylan att göra...man ser liksom inte fram emot att gå ut när det är 20-25 grader kallt...BRRRR! Man vill bara ligga kvar i sängen och mysa så länge som möjligt.

Det gick bra att jobba dock...dagen flöt förbi ganska fort.


När jag kom hem så rensade jag ur kylen/frysen och skafferiet. Det var välbehövligt kan jag säga! Det blev typ 5 ica kassar med gammal mat. Vi måste verkligen bli bättre att äta upp det vi har köpt....det är ju som att kasta pengar i soporna det här. Inte coolt!

 

Nu börjar "So you think you can dance" snart...så nu är det dax för mig att runda av här   



PÖSS!!  




Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards