Nya äventyr

Alla inlägg under augusti 2009

Av Linda Nordstrand - 9 augusti 2009 12:37


I torsdags började min 4 dagars ledighet. Det har varit så otroligt skönt att få vara ledig några sammanhängande dagar! =)


Började ledigheten i torsdags med att sova ut, och vakna till i lugn takt...grymt skönt! =) På e.m åkte vi in till stan en sväng. Jag var och köpte lite välbehövliga saker på Face, och Andreas var och beställde ny tid för teoriprovet (mc), sen bokade han två körtider (bil) till nästa vecka också. Vi avnjöt en god middag på O´learys uteservering efter det. Det var så skönt att få sitta och mysa med min älskling och käka middag i det fina vädret, det kändes verkligen som semester! =)
På kvällen gick vi på bio med Andreas kompis Erik och hans tjej. Dom hade bestämt att dom skulle se Year one med Jack Black. Jag var inte jätte sugen att se den filmen, men jag följde med iallafall. Det är ju alltid trevligt att gå på bio...sen tycker jag att det är viktigt att träffa Andreas kompisar. Jag tyckte inte att filmen var särskillt bra, jag rekommenderar inte att lägga pengar på att gå och se den på bio. Jag gillar Jack Black, men den här filmen var inte jätte rolig direkt. Det var trevligt att komma ut med Andreas och hans kompisar, och mumsa lite bio-godis iallafall =)


fredag f.m träffade vi Micke som vi ska köpa bilen av...var ner på stan och gjorde klart med banken. Det är ett hjullager som ska bytas på bilen, och det kommer bli klart på imorgon (måndag). Jag jobbar ju kl.8-19 imorgon, så vi gjorde klart med banken i fredags när jag var ledig, så kan vi bara hämta bilen imorgonkväll när jag har slutat...lääängtar! =D
På e.m åkte vi ut till Nolby till mamma och pappa...vi var bjudna på grillning. När vi kom ut dit så tvättade vi Forden först...jag ska ju lägga ut den på Blocket...så för fotot skull kunde ju det vara bra om den ser ren ut iallafall tänkte jag. Om det nu hjälper den gamla Forrden =P
När Camilla, Micke och barnen kom, så började grillfesten. Det var så himla gott! Vi satt ute hela kvällen, det var en skön kväll. Resten av sällskapet festade till, men jag körde ju så jag var nykter. Det var en jätte rolig kväll =)


Igårkväll (lördag) var det fest igen...denna gången ute hos Lisse och Noppe på "Godset" på Alnö =)
Jag var nykter även denna gången och körde. Kändes lite tråkigt, det hade varit skoj att festa till, men jag har varit så grymt trött på sistone, och jag ville inte slösa en ledig dag på att vara bakis. Jag jobbar bara långa dagar till veckan också, så jag kände att jag ville använda ledigheten till att vila för att hämta igen mig, jag kommer behöva krafterna. Om jag hade festat igår, så kändes det som jag hade börjat veckan med att vara lika trött igen, och det hade varit jätte jobbigt. Så här i efterhand, så känner jag att det kanske det hade varit värt på ett sätt dock, det är ju inte så ofta vi samlas så där allihop...men men det är lätt att vara efterklok.
Dom som var där var; Värdparet Lisse och Noppe, Anna och Fredrik med barnen, Sara, Ulli, Pernilla och Micke, Benny, Lisses kusin och hennes kille och jag och Andreas. Ett härligt gäng! =)
Benny var snäll och bjöd mig på lite grillat, det var jätte smaskens! =) Fredrik var snäll och bjöd Andreas på öl, sen bjöd självklart Noppe på olika alkoholhaltiga drycker från spritkällaren också. Herr Selin fick alltså festa till två dagar på rad =P Det vart mycket skratt, guitar hero och singstar ute på Godset denna afton...kul! =)
Jag var jätte trött, så vi åkte hem vid kl.23.30 Vi svängde in på Statoil på Alnö på vägen hem, och köpte glass, maränger, bananer och grädde. Det var under festen vi kom att tänka denna super smarriga efterrätt; marängsviss, vet inte hur vi kom på det...men vi kände när vi åkte hem att vi var tvugna att köpa med oss det hem iallafall. Så när vi kom hem så myste vi upp oss i soffan och åt mumsade i oss lite marängsviss...det var så grymt gott! =) Vi förflyttade oss till sängen för att titta på tv efter det, jag tror jag somnade ganska fort.


Det har varit jätte härliga lediga dagar, med vänner och familj! =) Familj och vänner är ju det viktigaste jag har, och det gör mig så lycklig att Andreas går så bra tillsammans med dom. Han gillar min familj, och han tycker att jag har roliga vänner, och det känns fantastiskt bra =)


Tack Andreas för att du har följt med mig på alla fester i helgen, det betyder jätte mycket för mig. Jag älskar dig gullet.


Idag har vi inga planer direkt...ska nog bara ta det lugnt. Vi måste åka upp till Andreas lägenhet en sväng bara...och handla mat också. Vi får ta dagen som den kommer...göra det vi känner för...skönt! =)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Några kort från festen på Godset. Knäppte tyvärr alldeles för lite kort...men här kommer några stycken iallafall =)


Börjar självklart med den finaste killen i världen =)


Numera storstadsbon Pernilla och hennes Micke var med på festen också, kul! =)


Sara försökte knäppa en bild på sig och Anna tillsammans....det var visst inte så lätt. Finns det något härligare än att se sina vänner skratta så mycket att dom bryter ihop =D


Sara, Anna och Fredrik kollar igenom resultatet av sara´s fotosession =)


Det ser nästan ut som Noppe försöker driva Micke från Godset =P



Av Linda Nordstrand - 6 augusti 2009 11:42


Jag har jobbat 7 dagar på rad...men nu är jag ÄNTLIGEN ledig! =D


Dom 2 sista dagarna (tis & ons), var jag jätte trött! Jobbade långa dagar...kl.9-20.


Det som gjorde dom sista dagarna lite roliga dock, var att The big boss...Ingvar Kamprad...var på besök! =)

I tisdag hade han "meet and greet" i ett av konferensrummen. Han höll ett kort tal, sen fick alla komma fram och hälsa på honom...få en autograf på "En möbelhandlares testamente" (ett häfte på 42 sidor som innehåller ikeas filosofi)...och knäppa kort tillsammans med honom.


Det känns rätt häftigt att jag har fått träffat mannen som har grundat ett av världens största företag! =)


Igår (onsdag) gick han igenom hela varuhuset och tittade på alla avdelningarna för att ge tips och råd. Han brinner verkligen för IKEA. Han hade ett film team med sig...som filmade varenda steg. Han var på köksavdelningen i ca 1½ timme. Kunder som gick förbi vart väldigt överraskade att få se en världens mäktigaste män på deras shoppingtur på IKEA Sundsvall! KUL! =)


Jag skriver som Cissi hade gjort i sin blogg.... Hur många vill ha autografen av sin chef? Det är coolt att jobba på ett företag som är grymt stort i hela världen...IKEA har verkligen hjälpt till att sätta Sverige på världskartan =)


 Här är jag och min högsta chef =)

En av världens rikaste män...men jordnära som få....coolt! =)

Av Linda Nordstrand - 3 augusti 2009 22:09


Idag jobbade jag kl.8-16 Andreas var hos Micke och snickrade idag igen.


När jag kom hem från jobbet, så slappade jag i soffan några timmar. Somnade till i ca 45 minuter också...det var jätte skönt!

Vid 19-tiden så skickade Andreas ett retsamt MMS på maten som han blev bjuden på hos Micke....grillat! Grillat är ju min absoluta favoritmat jue. Jag vart jätte avis! Stryk ska pöjken ha!


Jag masade mig upp ur soffan för att göra nån mat till mig själv. Det var en himla röra i köket...så jag tänkte att jag får städa undan lite först innan jag kan börja laga någon mat. Resultatet vart att jag städade några timmar istället...så i slutändan vart det ingen mat.


Jag städade köket, diskade, plockade undan i sovrummet och vardagsrummet, bar ner några kartonger med grejer från renoveringen av garderoben till källaren, dammsög lägenheten, satt in viktiga papper i pärmar, åkte och pantade flaskor och krossade glas på ica Nacksta, åkte hem igen lastade in alla papper och tidningar och åkte ner med det till pappersåtervinningen, vattnade blommorna, bytte sängkläder, samlade ihop tvätten och gjorde rent handfatet i badrummet. Andreas kom hem precis när jag var klar med allt.


Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt...hade planerat att slappa lite, äta något, för att sen ta en prommis i det sköna vädret, sen slappa lite till igen innan det var dax att sova. Det vart inte den lugna kväll jag har längtat efter. Det vart en städkväll utan någon mat i magen istället. Det är tråkigt att städa, men det känns ändå jätte skönt att det är gjort nu iallfall.


Längtar tills vi kommer igång med datorlösningen i vardagsrummet, så att allt får sin plats. Jag tror att det kommer bli bra.


Nu har jag myst ner mig i min nybäddade säng, ska titta på tv en stund innan det är dax att sova. Andreas sitter och spelar i köket.


Nu jobbar jag kl. 9-20 tisdag och onsdag...långa dagar....


Sov gott min vänner!


Av Linda Nordstrand - 2 augusti 2009 23:38


Tisdag
Då var vi, som jag skrev i förra inlägget, ut och lånade Volvon som vi ska köpa av Micke & Anna, vi drog ut till Nolby för att få den "godkänd" av familjen. Familjen blev impad vilket kändes bra =) Vi åkte tillbaka med bilen till Fagervik igen, och sen stannade vi där vi resten av kvällen. Andreas och Micke käkade kräfter...dom var mycket nöjda =)


Onsdag
Var ledig och var hemma hela dagen. Andreas var hos Micke och snickrade på huset fram till kvällen. Själv låg jag i soffan och slappade bara. Det var hur skönt som helst. Behövde verkligen en sån dag =)


Torsdag
Jag jobbade till kl.20...Andreas mötte upp mig på Ica i Birsta efteråt...vi handlade lite...sen åkte vi hem och gjorde mest igenting.


Fredag
Jag jobbade till kl.16, åkte hem och käkade och bytte om....vi skulle vara ute hos Camilla och Micke kl.18 för att vara barnvakt åt Hanna & Anton. Camilla och Micke skulle gå ut och äta, eftersom det är deras bröllopshelg...dom har varit gifta i 7 år nu.

Föräldrarna hade kanske åkt för 10 minuter sen...då hör man Anton komma springandes och skrika glatt; Jag har bajsat! Linda, jag har bajsat i byxorna! 

OH NO!

Då måste man torka bajs då...inte min favoritsyssla direkt! =P Som tur var så var han ute på gräset när detta hände och hade han skakat ut bajskorven genom benet på shortsen! hehe! Någon timme efteråt ringer min syster och säger;  - Men du...jag kom ju på...jag tror inte Anton har någon blöja på sig. - Nähä!
Vilken lite skit unge som passar på att bajsa i byxan när moster Linda är på besök =P
Resten av kvällen tillbringade vi med att bygga lego, hoppa studsmatta, gå ut med hunden, läsa böcker och kolla film. Andreas spelade wii med Hanna mest hela kvällen =) Anton somnade i min famn vid kl.21.30...jag flyttade över honom till soffan...sen kom stor tjejen Hanna och la sig i min famn efter det. Det var så mysigt så...älskar dom små sötisarna!

Föräldrarna kom hem nöjda och glada vid ca kl.22.30


Lördag
Var och hämtade Andreas hos Micke och Anna efter jobbet. Han har varit där i några dagar nu och hjälpt Micke att spika på huset. Åkte hem och bytte om lite snabbt, sen drog vi ut till Camilla och Micke igen. Camilla hade fixat en överraskningsfest för Micke. Camilla och Micke brukar alltid göra något trevligt på deras bröllopshelg...bo på hotell eller dyligt. Detta hade min syster glömt bort att ordna i år...så hon bjöd in släkt och vänner på en bröllopsfest istället. Hon ordnade allt "bakom ryggen" på Micke. Hon fixade så att han och en kompis åkte upp med barnen till Paradisbadet över dagen, sen när han kom hem så var det ett partytält uppställt i trädgården och nära och kära var på plats =)
Jag och Andreas missade själva överraskningsmomentet eftersom vi kom lite senare. Jag jobbade ju till kl.18, så vi kom ut till Nolby vid 19.30 Festen hade börjat vid 17-tiden tror jag. Jag skulle upp och jobba dagen efter så jag var nykter, och det var Andreas också. Vi stannade några timmar, men vi åkte hem relativt tidigt. Jag hade jobbat, och Andreas hade snickrat hela dagen, så vi var jätte trötta. Det var kallt att sitta ute i partytältet utan alkohol i kroppen också =P
Vi åkte hem och bäddade ner oss i sängen och tittade på första avsnittet av Sopranos. Vi har köpt Aftonbladet i några veckor, för man får med en DVD med Sopranos. Vi tänkte försöka samla så vi får hela serien på DVD...ingen av oss har sett serien...men har ju hört att det ska vara väldigt bra.


Söndag
Började kl.12 idag....guud va skönt det är med sovmorgon! Älskar när man får vakna till i sin egen takt...sen förflytta sig till soffan för att kolla på tv och surfa på datorn i någon timme, innan man måste kliva upp och göra sig iordning! Underbart! =)
Anna ringde under dagen och undrade om jag och Andreas ville följa med ut och äta på Skatan med dom efter jobbet....och det erbjudandet nappade vi på. Det vart en fantastiskt härlig kväll! =) Vi satt i solen vid vattnet...aaahh...mysigt! Det är så pitoreskt där ute! Maten var jätte god...jag och Fredrik åt oxfilé med potatisgratäng och Andreas och Anna åt pasta med kyckling. Vi hade en jätte rolig kväll...vi skrattade mest hela tiden. Magen fick sig en ordentlig skratt-workout kan man lugnt säga =)
Tack för en jätte härlig kväll Anna och Fredrik! Det måste vi göra om tycker jag =)


Här kommer lite bilder i från veckan som har varit.


Andreas tjuvknäppte en bild på mig när jag tog en eftermiddagstupplur. Det ser nästan ut som jag suger på tummen jue =P Skönt var det att sova en stund iallafall =)

 

Fick hålla en ganska nykläckt liten bäbis när vi var och lånade Volvon =)

 

Maten på Skatans restaurang var jätte god!

 

Efterätten också! =)

 

Fröken oskuldsfull och herr sval =P

 

Anna och Fredrik är så söta tillsammans så =)

Denna bild sammanfattar kvällen allra mest tycker jag. Huwa va skoj vi hade! =D




Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards