Nya äventyr

Alla inlägg den 28 april 2012

Av Linda Nordstrand - 28 april 2012 21:11

Idag har vi pysslat med lite allt möjligt.


Andreas och pappa började dagen med att köra massa saker till soptippen. Skönt att få bort allt skit som skulle kastas från verandan. Nu när det börjar bli fina dagar, och man skulle kunna sitta där och mysa, så vill man ju få lite ordning och reda   


Andreas pysslade sedan ute på gården. Han började med att göra en liten majbrasa i häcken ut mot vägen.   Vi skulle bränna bort allt torkat gräs ur den, det var rätt fuktigt dock, så det brann inte så bra då. Han gjorde ett försök senare, och då gick det lite bättre. Nu måste vi klippa ner den, så att den växer upp och blir tät. Just nu ser den för sorglig ut.


Medan Andreas pysslade hemma, så följde jag med mamma och pappa, som skulle åka ut till Birsta och kolla på när Hanna dansade i en flashmob i Birsta city. Dom var även på stan och dansade en annan dag, och det filmades:


http://www.youtube.com/watch?v=URTQ1jg6TIY


Milly fick låna Antons keps som också var där och tittade på sin syster.

  Hur söt kan man vara igentligen?   

  Hon satt och busade i vagnen medan mamma, pappa och jag fikade på charm  


 Vid middagstid så brukar hon få lite gröt först och sen ersättning på det, och det brukar hon alltid gilla jätte mycket. Men idag vart hon väldigt besviken på servitören när det kom gröt på bordet. Det var inte alls vad hon hade beställt!    Hihi   

Hon vart glad igen när hon fick sin flaska med ersättning   Gó gumman!


Kvällen var så fin så Andreas fortsatte att pyssla ute. Han började bygga på en ny kompost.  

Den nya    

Den gamla     Som ni ser behövs den verkligen ett ansiktslyft     


En bild tagen från hörnet där komposten står ner mot huset:  


Vi passade även på att grilla denna fina kväll. MMMMM....min favorit mat!

      Det var såååå gott!   


Måste också att berätta om vår fantastiska granne Karl-Axel. Han är typ runt 70+ skulle jag gissa. Han är väldigt pysslig, och har världens perfektaste trädgård. Hans gräsmatta har inte en uns mossa, och är finare än på den flottaste golfbanan. Han har tipsat om att vi ska klippa ner häcken som går mellan oss och Annas föräldrars hus, så att när den växer upp, blir den tät och fin. Idag träffade Andreas och pappa på honom utanför huset när dom körde grejerna på tippen. Då sa pappa till Karl-Axel att han skulle berätta för Andreas hur vi skulle göra när vi klippte häcken. Han förklarade, och vi hade tänkt göra det så fort vi hade tid med det.

Senare under dagen så kollar Andreas ut, då är Karl-Axel i vår trädgård och klipper häcken åt oss! Han hade i princip klippt klart, och kört bort allt ris från gården när Andreas upptäcker honom. Vilken fantastiskt snäll människa!

I vinter skottade han snö åt oss också. Vi hann aldrig skotta vår gång på framsidan, för han hann alltid före. Han gjorde det i samma svep som han skottade sin framsida. Han är väl van att hjälpa min farmor och farfar (som bodde i huset innan) med sånt, och gjorde det av bara farten. Jätte gulligt.   


Nu blir det att slappa i soffan, skönt!


Andreas ska åka och hämta min mamma och pappa inatt i Haga där dom är på middag. Han är så snäll som alltid ställer upp på sånt   


Ha en mysig helg kära vänner!


  

Presentation

Omröstning

Våren är på ingång. Vilken är din favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards